Hae tästä blogista

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Sensuuritilanne: Google sensuroi Facebook-sivumme

Kun Googlella on tehnyt haun "Radio Jerevan", on heti ekalla sivulla tullut näkyville Facebook-sivumme linkki Radio-Jerevan Suomi-Kakkonen Facebookissa.

Pari viikkoa sitten Google esti sivumme näkymisen Googlella tehdyllä haulla. Voit todeta tämän joko tästä Google-haku Radio Jerevan tai tästä Googlen site-komento.

Site-komento löytää Facebook-sivumme info-sivun, mutta ei pääsivua, koska sitä ei ole Googlen indekseissä. Se on siis sensuroitu.

Kiitämme Yahoota ja Bingiä siitä, että ne eivät sensuroi Facebook-sivuamme (Yahoon hakutulos haulla "Radio Jerevan" ja Bingin hakutulos).

Olemme aiemmin kertoneet siitä, että Google sensuroi kotisivumme muutama viikko ennen eduskuntavaaleja (uutinen on tässä: Google sensuroi vaaralliset kotisivumme). Siltä osin sensuuritilanne on entinen. Olemme kiertäneet tätä perustamalla nettiin kloonikotisivuja, joista osa löytyy Google-hakujen tuloksista.

Radio-Jerevan Suomi on jonkun mielestä vaarallinen. Kysymme Googlelta: kuka antoi käskyn sensuroida vaarallinen Facebook-sivumme ja vaaralliset kotisivumme.

Googlen sensuroimat Radio-Jerevan Suomen vaaralliset kotisivut
Eräs kotisivujemme klooni

1 kommentti:

  1. Google lopetti kotisivujemme ja Facebook-sivumme sensuroinnin loka-marraskuun vaihteessa 2011.

    VastaaPoista