Hae tästä blogista

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Google sensuroi vaaralliset kotisivumme hakemistoistaan!

Google-haut eivät enää anna tulokseksi kotisivujamme.

Vielä viime viikolla kotisivumme (http://radiojerevansuomi.nettisivu.org) tulivat noin sijoilla 10-20 mm. google-haulla "Radio Jerevan", " Vaikka muuta viserretään", "Suomi luokkayhteiskunta" jne.

Monta kokoomuksen ja keskustan vaalidemagogiaan sekä porvarihallituksen suurin saavutuksiin liittyvää hakua toivat kotisivuillemme. Eivät tuo enää.

Tästä voit tarkistaa Google-haun "Radio Jerevan" tuomat 100 ensimmäistä hakutulosta. Helpointa on etsiä kotisivuihimme viittaavaa sanaa "nettisivu". Sitä ei löydy. (Google-haku "radio jerevan": 100 ensimmäistä tulosta)

Toki haku tuo monta muuta meihin liittyvää linkkiä. Mutta kotisivumme ja etenkin Etusivun uutiset ovat meille tärkeä kanava.

Olemme keskustelleet sivujemme sensuroinnista Googlen kanssa myös vuonna 2009 ja 2010 (http://www.adressit.com/keskustelu/9017). Google lopettikin sivujemme sensuroimisen tammikussa 2010. Mutta aloitti nyt uudelleen.

Kiitämme Googlea. Kysymme: kuka antoi käskyn?

2 kommenttia:

  1. Tilanne on edelleen muuten sama, mutta edellä mainittu Google-haku tuo nyt linkin nettisivu.orgin hakemistoon, jossa on mainittu Radio-Jerevan Suomi. Mutta yhtään suoraa linkkiä kotisivuillemme mikään Google-haku ei tuo. Olemme tehneet Googlelle kaksi huomautusta asiasta.

    Muut hakukoneet, mm. Bing ja Yahoo eivät sensuroi meitä. Tässä tulokset, kun tehdään Bingillä haku "Radio Jerevan". Kotisivumme ovat listalle hienosti viidentenä:
    http://www.bing.com/search?q=radio+jerevan&go=&form=QBLH&filt=all

    VastaaPoista
  2. Google lopetti kotisivujemme ja Facebook-sivumme sensuroinnin loka-marraskuun vaihteessa 2011.

    VastaaPoista