Hae tästä blogista

lauantai 19. heinäkuuta 2014

KOTISIVUJEMME SISÄLTÖ ON NYT TÄÄLLÄ!

Käyttämämme kotisivupalvelun muututtua maksulliseksi luovumme palvelun käytöstä ja kotisivut katoavat viimeistään elokuussa 2014. Kopioimme sivut talteen tänne uutisblogiin. Emme ole muotoilleet kaikkia tekstejä, joten kaikki sivut eivät liene yhtä viimeistellyn näköisiä, kuin kotisivumme olivat. Siistimme aikaa myöten.

Kotisivujen suosituin sivu lienee ollut Etusivun uutiset. Etusivun uutisia emme ole päivittäneet enää helmikuun 2014 jälkeen. Julkaisemme nykyisin vain tuoreimpia uutisia Facebookissa sivulla Radio-Jerevan Suomi-Kakkonen Facebookissa

Päätimme pelastaa kotisivujemme sivut (toivottavasti tulevillekin sukupolville) , koska nämä ovat merkittävä osa Suomen poliittista historiaa ja taloushistoriaa sekä kulttuurihistoriaa.

Linkit sivuihin on tässä:

ETUSIVUN UUTISET
Vuoden 2014 pääuutiset helmikuun loppuun asti
Vuoden 2013 pääuutiset
Vuoden 2012 pääuutiset
Vuoden 2011 pääuutiset

Vaaran vuodet

Eduskuntavaalit 2014

Suomi - puhtaiden kaivosten ihmemaa
Suomi - puhtaan ruuan ja puhtaan ydinjätteen ihmemaa

Säveliä Neuvostoliitosta
Työväen musiikkitunti
Säveliä kapitalistisista maista

Suomen armeija vaarantaa terveytesi
JerevanLeaks
NiksiJerevan
Kunnallisvaalit 2012
Presidentinvaalit 2012

Tässä blogissa näiden kirjoitusten julkaisupäivänä näkyy 19.7.2014 vaikka jutut onkin kirjoitettu ja julkaistu kotisivuillamme paljon aikaisemmin, vanhimmat vuonna 2011 ja uusimmat vuoden 2014 helmikuussa.

Mahdollisesti julkaisemme uusia juttuja tässä blogissa jatkossakin, mutta näillä näkymin niitä ei ole tulossa kovinkaan usein. Laitamme aina linkin myös Facebook-sivullemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti